Vi har set nærmere på to af de seneste mode trends for kvinder, herunder på den klassiske og tidsløse blomstrede mode trend, samt på en gammel mode trend med hæklede beklædningsgenstande, der atter er kommer på mode igen.

1.   70’er blomstermønstre

Denne sæsons mode trend har nostalgien været stor, med fokus på 1970’ernes blomsterprint som inspirationskilde. Blomster er en klassisk og tidløs mode trend, der ikke mindst gør sig i de årstider, hvor der er blomster i fuld udspring, og hvor blomstermønstre vil passe perfekt ind i omgivelserne.

2.   Hæklede Crop Tops

I et par sæsoner har designere som Fendi, Bottega Veneta og Dior inkluderet hæklede beklædningsgenstande på catwalken, og nu ser vi det også på gaden i København. Det strikkede tøj kan bruges hele året rundt og er ikke kun en sommerting.

 

Det handler om at kombinere den med forskellige stilarter. For et kreativt spin på standard business kjolen, kan der sættes en oversize jakke og bukser sammen med en hæklet bralette. Med andre komponenter i din beklædning, såsom dine strømper eller jakke, kan du fremhæve vigtige nuancer.

 

Søger du inspiration til din egen mode, så finder du en masse tips på Amazecph.dk, hvor du også finder mange gode tilbud på den seneste mode trend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *