Sexlegetøjsverdenen kan være en smule intimiderende at springe ud i som helt nybegynder. Det kan være svært at finde ud af, hvor man skal begynde. Hvis ord som The Rabbit og Catsuit kun leder din hjerne hen på dyrenes verden, så er vi her for at hjælpe dig.

 

Der findes et hav af forskellige hjemmesider, hvor du kan købe dit første sexlegetøj. Privateplay.dk har et stort udvalg til forskellige behov og præferencer.

Hvor skal man starte som nybegynder?

Det er en rigtig god idé at starte ud med at bruge en god glidecreme. Sex og sexlegetøj bliver en del sjovere, hvis man har forberedt sig godt inden. Der er et par ting, der er værd at huske på: vandbaseret glidecreme kan bruges til alt, og du må ikke bruge silikone glidecreme sammen med legetøj lavet af silikone.

De forskellige former for sexlegetøj.

Hvis du primært gerne vil bruge dit sexlegetøj sammen med dig selv, kan du anskaffe dig en klassisk vibrator eller en klitoris-stimulator. Dem kan du finde flere af på privateplay.dk, hvor der er forskellige af slagsen til de forskellige behov. Gå eventuelt med en der ikke har al for mange forvirrende indstillinger, men som stadig får gjort arbejdet. Til mænd findes der også flere forskellige vibratorer.

 

Hvis du gerne vil over til penetrerende sexlegetøj, skal du starte ud med noget, der ikke har en for stor omkreds. Der findes også forskellige sexlegetøj, som både fungerer til penetrering og som vibrator.

 

Hvis du gerne vil nyde dit sexlegetøj med din partner, kan du købe en fingervibrator, en penisring eller et sjovt og sexet spil, som i kan bruge sammen i soveværelset. Privateplay.dk har en hel sektion dedikeret til Spil og Sjov, hvor du kan gå på opdagelse og finde en oplevelse, der passer til dig og din partner.