Der er gode fordele forbundet med feminiserede skunkfrø, der er skunkfrø specielt designet til ikke at levere hanplanter. Det giver meget store fordele i forbindelse med vækst af feminiserede skunkfrø, da man undgår hanplanternes påvirkning af hunplanterne, der gør, at hunplanterne ikke vokser sig lige så store.

Når hanplanterne ikke vil forstyrre hunplanternes vækst ved at bestøve dem, så vil hunplanterne kunne vokse sig meget større. Dermed er man sikret et bedre resultat, og man opnår samtidig en mere økonomisk proces, når man skal plante og vækste sine feminiserede skunkfrø.

For at gøre hele processen nemmere og billigere, og for at opnå de største chancer for succes med sin vækst, så bør man altså vælge de feminiserede skunkfrø. Det gælder ikke mindst hvis du er helt ny til at plante og vækste, og gerne vil komme godt fra start.

Inden du går i gang med at plante og vækste dine feminiserede skunkfrø, så er det vigtigt at tjekke lovgivningen i det land, hvor du planlægger at plante og vækste dine feminiserede skunkfrø. I mange lande er det nemlig ulovligt at plante og vækste feminiserede cannabisfrø, så vær sikker på at du overholder lovgivningen, i det land du befinder dig i.